Wednesday, 13 June 2012

gajet pilihan ku !!!


Lama sudaa  tak meng'update' blog niee
sudah bersawang agak nya
blog aku ini
hohoho


aku nk list kn sikit gajet pilihan aku
& sebab apa aku pilih jenis2 gajet ituu



1ST sekali aku pilih adalah :
IPOD SHUFFLE
kenapa benda nie jadi pilihan aku ??
sebabnya ipod shuffle nie
kecil je
so sesuai la dgn aku
yg gemarkan aktiviti lasak
sebagai contoh aku boleh layan lagu semasa aku hiking
or semasa berjoging
or maybe time main futsal 
hahaha


2ND pilihan aku adalah :
CANON DSLR CAMERA

kenapa canon jadi pilihan aku
kenapa bukan nikon
kenapa bukan sony
kenapa bukan lumix
dan sealiran dengannya
ini kerana
 canon mempunyai banyak pilihan lens
n ramai fotographer terkenal dunia
menggunakan canon


3rd pilihanku :
BLACKBERRY BOLD

aku rasa la bold lagi laju dari model curve
mahupun tourch
aku nk guna BB nie
cz
24jam boleh online dgn benda nie itu je
takde pn motif lain
huhuhu


4th ialah :
SAMSUNG GALAXY

aku nak guna smartphone nie bukan sebagai phone
tp aku nak guna sebagai video game je
:))


last sekali :::
SONY PS3

ps nie macam turun temurun plak
masa ps1 dulu
abg aku yg  pertama yg belikan
masa ps2 plak 
abg aku yg ke-2 plak beli
bila da sampai ps3 nie aku la plak yg kena beli
hohoho

aku rasa tak rugi pn kalau beli ps3 nie
cz ps3 nie boleh wt sebagai player untuk dvd
yg advance nya
ps3 boleh read bluray n 3D disc
huhuhuuhu




ermm 
setakat nie jela dahulu
nanti aku da dapat kumpul semua gajet nie
aku update plak kt sini eh


sehingga berjumpa lagi

peaceee yoooo !!!
:)))